Čakovické slavnosti

V úterý dne 26. 5. 2015 se již patnactým rokem v prostorách školy konala akce Čakovické slavnosti, která je spojena s oslavou Dne dětí. Akci pořádala naše škola společně s Městskou částí Praha – Čakovice a se ZUŠ Marie Podvalové, které zajistily a financovaly kulturní program.Vyzdvihněme mezi jiným výstavu cizokrajných zvířat sestavenou našimi chovateli, která byla pro děti velkým lákadlem – děti si mohly tentokrát  dokonce pohladit liščí mládě!

A připojme též hezké poděkování od ředitelky MŠ Mgr. Martiny Buderové:

Tak jako již po několikáté, byly i letos děti z MŠ Čakovice I pozvány na Den dětí do Střední odborné školy a Středního odborného učiliště v Čakovicích. Pro děti zde byl připraven úžasný program. Mohly si prohlédnout různá a někdy i velmi exotická zvířátka. Studenti dětem z MŠ ochotně odpovídali na otázky, připravili si pro školáčky soutěže a perfektní pohoštění. Děti se učily pod vedením pana „bublináře“ i obří bubliny a dále se dozvěděly vše o práci hasičů. Prohlédly si auta, ozkoušely přilby, potěžkaly různé nástroje a perfektně se bavily.
Za pozvání a krásné dopoledne moc děkuji paní ředitelce Mgr. Věře Novákové, všem pedagogům,   hasičům a hlavně studentům, se kterými jsme si užili krásné dopoledne.

detskyden