Miss a Ideální mladý muž 2018

Miss a Ideální mladý muž 2018 SOŠ a SOU Praha – Čakovice

Soutěž ve volbě Miss a Ideálního mladého muže patří na naší škole neodmyslitelně k měsíci dubnu. Letos připadla na 18. dubna, a to po patnácté. Posedmé v ní společně soutěžilo 8 žákyň a 6 žáků. V sále SOŠ a SOU se v 15.00 hodin sešlo více než 200 diváků z řad vzácných hostů, studentů, kamarádů, rodičů, učitelů. Celou soutěž bravurně provázel moderátor a herec pan Jan Čenský.

Mezi diváky zasedlo mnoho čestných hostů jako např. prof. Eva Kislingerová, náměstkyně primátorky, Ing. Alice Mezková, zástupkyně ředitele MHMP pro sekci služeb občanům nebo ředitelka odboru školství a mládeže MHMP Mgr. Lenka Němcová a další vzácní hosté. Do poroty přijalo pozvání 8 osobností společenského a kulturního života jako např. herečka a malířka Iva Hüttnerová, Lucie Benešová, Dana Morávková, zpěvačka Hanka Křížková, předsedkyně školské rady Ivanka Heřmánková a mnoho dalších.

Diváci ve zcela zaplněném sále měli možnost zhlédnout pestrý, téměř tříhodinový program, jak v podání samotných soutěžících, tak i vystoupení hostů.

Přípravy soutěže probíhaly již několik týdnů předem, a to zejména z aktivity hlavního organizátora pana učitele Mgr. Antonína Anderse a samotných soutěžících. Celá soutěž byla zahájena kabaretní hudební revue „Cestujeme s písničkou“, kde se poprvé soutěžící předvedli v úlohách zvolených českých i světových hudebních hvězd a svou osobní prezentací, která byla promítána na velkém plátně pódia. V této části soutěže se moderování skvěle ujali Marie Vaníčková a Ordojan Armen z prvního ročníku oboru Kuchař – číšník.  Přítomní poté sledovali další tři disciplíny, kterými byly: volná disciplína, předvedení originálního plážového modelu a módní přehlídka společenských šatů a obleků.

V letošním ročníku získala „Miss sympatie“ v internetovém hlasování diváků Amálie Divišová a titul „Muž sympatie“ vybojoval Michal Řimsa. Titul „2. Vicemiss“ SOŠ a SOU Praha – Čakovice získala žákyně prvního ročníku oboru Podnikání Nicola Kučerová, druhé místo a titul „1. Vicemiss“ vybojovala žákyně 2. ročníku oboru Kuchař – číšník Nikola Marettová.

Vítězkou a zároveň držitelkou titulu „MISS 2018“ se stala žákyně druhého ročníku oboru Kuchař – číšník Tereza Harantová. Gratulujeme.

Také chlapci soutěžili o své tituly „3. Ideálním mladým mužem “ se stal Jiří Materna z 1. ročníku oboru Kuchař – číšník, v závěsu na druhém místě skončil a titul „2. Ideální mladý muž “ získal Volodymyr Menshykh z 1. roč. oboru Kuchař- číšník. Oběma se vedlo v soutěži velmi dobře a sklízeli od publika bouřlivé ovace.

Ideálním  mladým  mužem“ pro rok 2018 se stal Miroslav Ploch ze 3. roč. oboru Kuchař – číšník i jemu patří od nás velká gratulace.

Ostatní soutěžící paní ředitelka odměnila pochvalou a pamětním listem. Soutěžící si zaslouží náš velký obdiv a poděkování, protože pro nás připravili svými vystoupeními mnoho zážitků a mohli jsme společně prožít pěkné a slunečné odpoledne.

Velké poděkování patří paní ředitelce Mgr. Věře Novákové za umožnění uspořádání ročníku této soutěže a také všem sponzorům, bez kterých by určitě soutěžící neobdrželi tak hodnotné a krásné dary.

VIDEO shlédnete ZDE

V Praze 20. 4. 2018, text: Mgr. Antonín Anders, foto&video: STUDIO plus Liberec – Milan Drahoňovský